MallorcaBuses ® All rights reserved

Mallorca airport Transfers, Taxi, Minicab, Minibus.

Private and direct Hotel SHUTTLE service.

booking@mallorcabuses.com

Mallorca vervoer naar de luchthaven en taxi

Welkom op Mallorca Buses, luchthaven taxi en bus, Luchthaventransfers in minibus van de airport PMI.

Mallorca luchthaven transfers Mallorca luchthaven transfers

Mallorca Bussen is een geregistreerd Shuttle busvervoer bedrijf met jarenlange ervaring in het vervoer naar de luchthaven van Mallorca. Het is zeker een van de meest ernstige en effectieve personenvervoer bedrijven. Mallorca bussen samenwerken met wereldwijd grote reisbureaus. Vraag ons voor een gepersonaliseerde online offerte zullen Mallorca bussen de begroting aan te passen aan uw behoeften. De buschauffeurs zijn zeer professionals, ervaren, en bieden vriendelijke service en uitstek om uw gewaardeerd en gewaardeerde klanten. Wij kunnen uw klant ontvangst op de luchthaven van Palma de Mallorca te behandelen met een gepersonaliseerde bord met de naam van uw klant en het logo van uw bedrijf of reisbureau.
Mallorca bussen bieden prive vervoer naar de luchthaven en het hotel directe shuttle bus, bussen, minibus, minivan of taxi van de luchthaven van Mallorca naar uw resort of appartementen tegen een zeer betaalbare prijs.
Het is zeker een van de meest ernstige en efficiënte luchthaven passagiers shuttle transfer bedrijven op de luchthaven van Mallorca.

Bespaar tijd en geld het boeken van uw Mallorca PMI airport taxi en transfers.

Taxi transfers vanaf de luchthaven van Mallorca Taxi transfers vanaf de luchthaven van Mallorca

Bus, Minibus, Minivan, Taxi transfers vanaf de luchthaven van Mallorca.

Mallorca bussen is de beste plek om transfers per minibus boeken
Bennasar Transfer Group SL. Gespecialiseerd in het vervoer van de fietser groepen en gezinnen met kinderen. Low cost luchthaven minibus transfer service.

Directe transfers non-stop van de luchthaven naar uw accommodatie, tegen een zeer redelijke prijs. Wij geloven dat onze klanten moeten met Mallorca Bussen rijden. Vraag een gratis online offerte voor uw reis, en geniet van onze service, zal Mallorcabuses.com u de beste oplossing met gepersonaliseerde prijzen.

Vul het online offerte formulier in en ontvang de beste deal vooraf boeken van uw minibus vervoer van huis.

Mallorca bussen is de beste plek voor het boeken van luchthaven transfers per minibus.

Mallorca taxi service Mallorca taxi service

Palma de Mallorca taxi service.


Bespaar tijd en geld het boeken van uw taxi reizen naar of van het vliegveld naar uw accommodatie in Mallorca te krijgen.
Taxi's kunnen maximaal 4 passagiers overdragen onder de Excel. Ajuntament de Palma de Mallorca regels. Auto kinderzitjes, zittingverhogers en "Maxi Cosi" is gratis, zonder extra kosten.


In Mallorca taxi kunt u online boeken van uw vervoer van of naar Palma de Mallorca PMI internationale luchthaven. Bestelt Private transfers tegen een zeer redelijke prijs. Reis veilig en gemakkelijk in onze volledige wagenpark. Fiets, golftassen, auto kinderzitjes, zittingverhogers, huisdieren, groepen, hotel transfers, vakantie transfers, zaken, huwelijken, families, rondleidingen, excursies.
Zie onze volledige prijslijst.

Taxi's met auto kinderzitjes voor grote gezinnen met kinderen.

Mallorca taxi's met de auto kinderzitjes Mallorca taxi's met de auto kinderzitjes

Auto kinderzitjes en stoelverhogers zijn zonder extra kosten.
Laat het ons weten hoeveel kinderen zijn in je groep.

Gespecialiseerd in vooraf geboekte luchthaven pick-ups van alle belangrijke Mallorca Hotels en naar de luchthaven.
Grote taxi's van de luchthaven van Mallorca voor gezinnen met kinderen met een 5, 6, 7 of 8 personen
Directe transfers van en naar Mallorca Seaports
Bekijk onze aantrekkelijke prijzen om uw volgende cruise port overdracht of hotel transfer reserveren.

onze chauffeurs
In Mallorca Bussen ons bedrijf chauffeurs zijn allen geregistreerd en professionals.
Om ervoor te zorgen dat de normen wordt voldaan, we voeren ook regelmatig steekproeven op onze taxi's, taxi's, minibussen en bussen om ervoor te zorgen dat de norm wordt gehandhaafd.

Mallorca luchthaven transfers en taxi's voor de fiets dozen.

Mallorca luchthaven transfers voor fiets dozen Mallorca luchthaven transfers voor fiets dozen

Wanneer de koude winter komt, Mallorca wordt de perfecte plek om te genieten van de weg fietsen, onze temperatuur in de koude maanden is 17 graden in januari en februari, oplopend tot 25 graden in maart, april en 28 graden in mei.
Veel officiële wielerploegen kiezen Mallorca als trainingskamp.


Mallorca bussen heeft een grote vloot van voertuigen die speciaal zijn uitgerust met aanhangwagen, zodat u kunt reizen zonder u te scheiden van uw trouwe vriend van de fiets. Hetzij van de luchthaven naar het hotel die zijn opgeslagen op uw fiets reizen doos of gemonteerd en klaar om het eiland te verkennen, Mallorca bussen tot uw beschikking taxi's, minibusjes, minibussen en touringcars voor grote groepen.


Met meer dan 30 golfbanen in Mallorca is een paradijs voor liefhebbers van de sport, aarzel dan niet en kom genieten van deze omgeving om je favoriete sport te beoefenen.
Mallorca bus is gespecialiseerd in het vervoer van sportattributen ze veel ruimte nodig.

Waarom Mallorca bussen kiezen?

In Mallorca bussen en taxi's, bieden wij een aantal verschillende voordelen, die ervoor zorgen dat u uw luchthaven ontspannen bereiken, bespaart tijd en geld.

Mallorca bussen biedt betaalbare, betrouwbare en efficiënte directe transport service met de bus, minibus, minivans en taxi tegen een lage prijs en de goedkope tarieven van de luchthaven van Palma de Mallorca naar uw resort.

Voor een veilige en gemakkelijke reis, auto Babyzitje en stoelverhogers voor kinderen zijn gratis. Laat het ons weten uw wensen en wij zullen uw verzoek.

Online boeken service: Huur Bus, Minibus, Minivan, Van, Prive Transfers, Cab Transfers, luchthaven transfers, vervoer Fiets.

Officiële en onafhankelijke bedrijf vrachtvervoer en transfers op de luchthaven van Palma de Mallorca (PMI). Ontvang een gratis budget aangepast aan uw behoeften met de beste offerte, gemakkelijk online reserveringen service.

Onze chauffeur zal u ontmoeten op de luchthaven Trefpunt met een bord en uw naam erop. Rechtstreeks vervoer, bus en taxi transfers non stop naar uw Hotel, Resort, Thuis. Express service.

Hotel Shuttle Service Mallorca Hotel Shuttle Service

Mallorca bussen is de beste plek om hotel shuttle transfer boeken per minibus. Gespecialiseerd in het vervoer van de fietser kleine groepen en gezinnen met kinderen. Dagelijks op de luchthaven demand minibus transfer service tegen een zeer redelijke prijs.
Wij geloven dat onze klanten moeten met Mallorca Bussen rijden. Vraag een gratis online offerte en geniet van de Mallorca Bussen service, bieden wij u de beste oplossing met gepersonaliseerde prijzen.


Contac ons op booking@mallorcabuses.com


Oversized of overmatige bagage (bijvoorbeeld surfplanken, golfclubs of fietsen) kunnen bepaalde beperkingen hebben, neem contact op met de exploitant voorafgaand aan de reis om te controleren of uw overtollige bagage is aanvaardbaar.
De beste manier om uw transfers, Mallorca Airport Shuttle Taxi, Minivan, Minibus, Bus en Coaches reserveren. U kunt direct contact met ons op, zonder tussenpersonen en boek je naar het vliegveld transfers naar Alcudia, Alcanada, Bonaire, Cala Barca, Cala Bona, Cala Egos, Cala D'or, Cala Ferrera, Cala Mandia, Cala Mesquida, Cala Millor, Cala Rajada, Calas de Mallorca, Camp de Mar, Canyamel, Ca'n Picafort, Colonia de Sant Jordi, Font de Sa Cala, Magaluf, Paguera, Playa de Muro, Puerto de Alcudia, Puerto de Andratx, Puerto de Pollensa, Sa Coma, Santa Ponsa, S'Illot. We kunnen regelen Bicycle Vervoer.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Mallorca buses ® 2013-2020 Bus, Coaches, Minibus, Minicab and taxi transfers in Palma de Mallorca PMI Airport.