MallorcaBuses ® All rights reserved

Mallorca airport Transfers, Taxi, Minicab, Minibus.

Private and direct Hotel SHUTTLE service.

booking@mallorcabuses.com

Mallorca Flyplass transfers og airport Taxi

Majorca airport flyplassen taxis, buss, minibuss og minivan transport på Palma de Mallorca airport.

Mallorca flyplass transfers Mallorca flyplass transfers

velkommen til Mallorca Buss

Bennasar Transfer Gruppe SL er en buss transportselskap med lang erfaring i flyplassen taxi og buss transfers på Mallorca airport PMI. Det er absolutt en av de mest alvorlige og effektive passasjertransportselskapene.

Mallorca busser samarbeide med store reisebyråer over hele verden. Spør oss for en personlig elektronisk tilbud, vil Mallorca busser tilpasse butget til dine behov. Våre bussjåfører er svært profesionals, erfarne, bære uniform og tilbyr vennlig service og kvalitet til dine verdsatt og verdsatte kunder. Vi kan håndtere din kundemottak på Palma de Mallorca flyplass med et personlig skilt med ditt kundenavn og logoer av din bedrift eller etat.
Mallorca busser tilbyr privat transfers til flyplassen med buss, minibuss, minivan eller taxi til en svært rimelig pris.

Det er absolutt en av de mest alvorlige og effektive passasjer buss transfers på Mallorca flyplass. Buss, minibuss, minivan og taxi transport.

Direkte airport hotel shuttle Direkte airport hotel shuttle

Spar tid og penger bestilling din transport for å komme til eller fra Palma de Mallorca Airport (PMI). Bestill busstransport og taxi til en svært rimelig pris. Reis trygt og praktisk i vår komplett bilpark. Sykkel, sykkel, golfbager, bil baby seter, booster seter, kjæledyr, grupper, overføringer, reise overføringer, business, familie, turer, utflukter, se vår komplette prisliste.

Mallorca busser er det beste stedet å bestille transfers med minibuss og taxi.

Mallorca flyplass taxi Mallorca flyplass taxi

Palma de Mallorca flyplass taxi og transport til flyplassen service.
Spar tid og penger du bestiller din taxi turer for å komme til eller fra flyplassen til din innkvartering i Mallorca.
Drosjer kan overføre inntil 4 passasjerer under Excel. Ajuntament de Palma de Mallorca-reglene. Bil baby seter, booster seter og "Maxi Cosi" er availables gratis.
I Mallorca taxi kan du bestille over internett din transport for å komme til eller fra Palma de Mallorca PMI internasjonale flyplassen. Bestill private overføringer til en svært rimelig pris. Reis trygt og praktisk i vår komplett bilpark. Sykkel, sykkel, golfbager, bil baby seter, booster seter, kjæledyr, grupper, airport transfers, feriehus transportere, business, bryllup, familier, turer, utflukter.
Se vår komplette prisliste.

Mallorca flyplasstransport for familier Mallorca flyplasstransport for familier

Bil baby seter, barneseter og booster seter er uten ekstra kostnad.

Vennligst la oss få vite hvor mange barn er i gruppen din.
Specialized i forhåndsbestilt flyplasser henting fra alle de store Mallorca og fra flyplassen.

Sjekk ut våre konkurransedyktige priser for å reservere din neste cruise port-overføring eller hotelloverføring .

Våre sjåfører.
I Mallorca Busser vårt selskap sjåfører er alle registrert og fagfolk.
For å sikre at standarder blir oppfylt, vi også gjennomføre regelmessige tilfeldig stikkprøver på våre taxi, minicabs, minibusser og trenere til å sørge for at standarden opprettholdes.

Mallorca Airport sykletransport

Mallorca Airport sykletransport Mallorca Airport sykletransport

Når den kalde vinteren kommer, blir Mallorca det perfekte stedet å nyte terrengsykling, er vår temperatur i de kalde månedene 17 grader i januar og februar, stigende til 25 grader i Mars, April og 28 i Mai.
Mange offisielle sykkellagene velger Mallorca som treningsleir.


Mallorca busser har en stor bilpark spesielt utstyrt med trailer, slik at du kan reise uten separat fra din trofaste venn sykkelen. Enten fra flyplassen til hotellet er lagret på din reise boks eller montert og klar til å utforske øya.


Mallorca Busser har til disposisjon drosjer, minibusser, minibusser for små sykkel grupper og trenere for store grupper.


Med mer enn 30 golfbaner Mallorca er et paradis for elskere av sporten, ikke nøl med og komme til å nyte dette miljøet for å utøve din favorittsport.
Mallorca buss spesialisert seg på transport av sportsutstyr de trenger mye plass.

Whay velge Mallorca busser?

Mallorca busser tilbyr en rekke fordeler, som vil sikre at du kommer til flyplassen avslappet, sparer tid og penger med de beste prisene

Mallorca buses tilbyr rimelig, pålitelig og effektiv direkte transport på en lav, flat priser fra Palma flyplass til feriestedet ditt.
For en trygg og komfortabel reise, bil barnesete og booster seter for barn er gratis. La oss få vite dine behov og vi vil imøtekomme forespørselen din. Lavkost transport.
Booking: utleie, flyplassen buss, van, minibuss, varebil, minivan, taxi transfers. Be om et gratis tilbud.
Offisielle og uavhengige Transport Company i Palma de Mallorca Airport (PMI). Enkel online taxi og buss.
Vår sjåfør vil møte deg på flyplassen arena. Direkte og privat transport fra flyplassen til hotellet, Resort, hjem. Uttrykke service.
Mallorca shuttle hotellet til flyplassen Mallorca shuttle hotellet til flyplassen

Mallorca busser er det beste stedet å bestille hotell skyss med minibuss. Spesialisert seg på transport av syklist små grupper og familier som reiser med barn. Daglig on demand flyplass minibuss service til en svært rimelig pris.
Vi tror våre kunder skal reise med Mallorca Busser. Be om en gratis online sitat og nyte Mallorca Busser tjenesten, vil vi tilby deg den beste løsningen med personlig prising.
Kontaktet oss på booking@mallorcabuses.com
Oversized eller overdreven bagasje (f.eks surfebrett, golfklubber eller sykler) kan ha visse begrensninger, bør du høre med operatøren før reisen for å bekrefte om din overflødig bagasje er akseptabelt.
Den beste måten å reservere transport, Mallorca Flyplasstransport Taxi, Minivan, Minibus og shuttle buss. Du kan kontakte oss direkte uten mellomledd og bestille Shuttle flyplassen til Cala Barca, Cala Bona, Cala Egos, Cala D'or, Cala Ferrera, Cala Mandia, Cala Mesquida, Cala Millor, Cala Ratjada, Calas de Mallorca, Camp de Mar, Canyamel, Ca'n Picafort, Colonia de Sant Jordi, Font de Sa Cala, Magaluf, Paguera, Playa de Muro, Puerto de Alcudia, Puerto de Andratx, Puerto de Pollensa, Sa Coma, Santa Ponsa, S'Illot.

Vi kan arrangere sykkel transport.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Mallorca buses ® 2013-2020 Bus, Coaches, Minibus, Minicab and taxi transfers in Palma de Mallorca PMI Airport.